• Sleva

SPEEDMAX SKATE 2021/2022

18 990 Kč
17 091 Kč Ušetříte 10%
S DPH

Závodní běžecká obuv vyvinuta přímo se závodníky Světového poháru. Ultralehké karbonové boty padnou každému. Předností běžeckých bot je maximální boční stabilita, vynikající předo-zadní pohyblivost a takřka nulová hmotnost. 

Velikost
Barva

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

SPEEDMAX SKATE 2020/2021

Nesmírně lehké profesionální karbonové boty, které se mohou pyšnit pečetí RACE CODE. Běžecká obuv vyvinuta pro potřeby závodníky Světového poháru, kteří se na samotném vývoji také podíleli. Díky trojdimentionální karbonové konstrukci jsou extrémně lehké. Model SPEEDMAX s dokonalou boční stabilitou a výbornou předo-zadní pohyblivostí. Součástí balení je přídavná vložka pro korekci velikosti až o půl čísla.

+ WORLD CUP CARBON CUFF 2.0

Nová ultralehká karbonová manžeta pro extrémně nízkou váhu, výbornou boční stabilitu a nejlepší volnost pohybu vpřed.

+ INTEGRAL CARBON CHASSIS

Vnější podrážka, stélka a postranní stabilizační prvky zhotovené z jednodílné karbonové struktury. Pro dosud nedosažitelnou lehkost při optimální stabilitě a přenosu síly.

+ ZERO PLAY HINGE

Nová konstrukce kloubu Zero Play Hinge nabízí excelentní stabilitu a bocní oporu, zároven umožnuje plnou predo-zadní pohyblivost.

Pečeť RACE CODE

Společnost Fischer uděluje pečeť RACE CODE pouze těm produktům, které používají samotní závodníci ve Světovém poháru. Fischer označením garantuje, že pořízením si produktu právě s touto pečetí získáte skutečně to nejlepší možné vybavení. Na vývoji produktů, které pochází přímo z dílny závodního oddělení Fischer, se podílí také hvězdy světového lyžování. 

Race code fischer

Technické parametry

Podrážka: lehká závodní podrážka Turnamic

Tvrdost boty: Stiff (tvrdá)

Na vázání: Turnamic (Rottefella NNN )

Fischer
S01019

Parametry

Technologie
SEALED ZIPPER
Technologie
EASY ENTRY LOOPS
Technologie
SPEED LOCK SYSTEM
Technologie
RACE FIT CONCEPT
Technologie
WORLD CUP CARBON CUFF
Popis technologií